Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Topeste celulita si remodeleaza silueta! Doar 78 lei pentru 6 proceduri cu efecte garantate: impachetari la tunel cu infrarosu, electrostimulare si masaj cu Vacuum! Rezultatele sunt vizibile rapid, iar tu nu trebuie sa depui nici un efort!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
78 Lei
În loc de 170,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 54%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: expirat

Descriere

Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.