Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Indeparteaza tatuajele nedorite, inestetice sau prost realizate cu ajutorul LASERULUI ND:YAG! Alege 1 sedinte eliminare tatuaj pentru o zona de 5 x 5 cm sau 10 x 10 cm! La Clinica DermEpil beneficiezi de cele mai bune servicii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
69 Lei
În loc de 120,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 43%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: expirat

Descriere

Laserul transforma particulele de pigmenti in nano-particule si astfel accelereaza indepartarea acestora prin metabolismul natural. Tratamentul se desfasoara in conditii de maxima siguranta. Zona tratata este dezinfectata riguros inainte si pacientul trebuie sa poarte ochelari speciali de protectie. Dupa tratament, zona afectata se vindeca integral, fara sa mai ramana urme.
Tratamentul creaza doar un usor disconfort – in timpul sedintei se resimte doar o senzate de caldura si piscaturi usor suportabile. Specialistii recomanda efectuarea sedintelor la interval de 2-4 saptamani pentru a beneficia de un tratament cu adevarat eficient.
Pentru a indeparta complet un tatuaj sunt necesare de regula 4-6 sedinte, numarul acestora depinde organismul fiecarui client si de culoarea tatuajului (cu cat este mai inchis la culoare un tatuaj, cu atat se elimina mai usor).