Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Urmeaza sfatul nostru si scapa de celulita si aspectul inestetic de coaja de portocala! Combina 5 sedinta de MASAJ ANTICELULITIC, cel mai eficient remediu natural, cu 5 sedinte de Vacuum si 5 sedinte de Radiofrecventa si GARANTAT vei vedea rezultatele mult dorite!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
325 Lei
În loc de 1.305,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul anticelulitic (clasic sau cu bete de bambus) ajuta la eliminarea toxinelor din organism, stimuleaza circulatia sangvina, elimina apa retinuta in tesuturi si astfel pielea devine mai elastica si mai ferma, iar muschii sunt tonifiati. 
Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
La nivel corporal radiofrecventa recontureaza si redefineste liniile siluetei. Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi de elastina.