Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Spune DA provocarii! Slabeste rapid in cm si elimina celulita 12 terapii de remodelare cu efecte dovedite: Electrostimulare, Radiofrecventa si Impachetari la tunel cu infrasoru! Stratul adipos este vizibil diminuat, se produce efectul de slabire localizata si tonifiere a pielii

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
139 Lei
În loc de 480,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 71%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Impachetari la tunel
Tunelul cu infrarosii este considerat ca fiind sauna moderna unde razele infrarosii patrund aproximativ 5 cm in tesuturi si actioneaza im mod direct asupra celulelor adipoase. Caldura acuta generata de razele infrarosii topeste efectiv grasimea acumulata in exces de corpul nostru.
Printre efectele remarcabile putem enumera: circulatia sanguina este imbunatatita, fortifica sistemul imunitar, corpul slabeste in kilograme cat si in centimetri. Informativ, la tunel putem arde 800 de calorii intr-o sedinta de 40 minute!
Electrostimulare
Electrostimularea este una dintre cele mai preferate metode de a slabi pasiv. Prin terapia cu electrostimulare musculara actionam cu impulsuri electrice asupra masei musculare cu o frecventa si intensitate adecvata care genereaza vibratii fine masei musculare. In acest fel ardem caloriile si grasimile care se gasesc in exces in organism.
Electrostimularea confera o imbunatatire a circulatiei sanguine si limfatice. Recomandam combinarea tuturor programelor presetate ale aparatului de electrostimulare cu o frecventa de 3 sedinte saptamanale.
Radiofrecventa hexapolara
Radiofrecventa se poate efectua la nivel corporal cat si facial. Aceasta genereaza o caldura profunda prin biostimulare la nivelul celulelor. Efectul spectaculos in acest tip de terapie este tonifierea conferita, care poate fi evidentiata inca de la prima sedinta! La nivel facial observam efectul de reducere a ridurilor, imbunatatind textura pielii. La nivel corporal, celulita dispare iar aspectul pielii este intinerit, ferm, tonifiat.
Recomandam un tratament complet de 20 de sedinte, cu o frecventa de 2 sesiuni saptamanale, in functie de structura pielii. Dupa incheierea tratamentului, clientul va trebui sa astepte 45 zile pentru a relua tratamentul.