Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ten mai tanar si mai luminos cu tratament facial ANTI-AGING cu MEZOTERAPIE virtuala, Radiofrecventa si masaj facial! Rezultatele sunt incredibile, chiar de la prima sedinta! Imperfectiunile sunt ameliorate si obtii efectul de lifting pe care ni-l dorim toate. Alege 1, 2 sau 3 sedinte la elegantul salon Z-Wellness!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
99 Lei
În loc de 180,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 45%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 19
Valabil încă: expirat

Descriere

Radiofrecventa netezeste si uniformizeaza ridurile, intinereste tenul prin cresterea productiei de colagen endogen. Termoterapia generata de radiofrecventa imbunatateste textura si aspectul general al tenului de la prima sedinta.
Mezoterapia virtuala utilizeaza stimuli electrici de diferite intensitati ce ajuta penetrarea in profunzime a ingredientelor active (95% din acestea spre deosebire de 5% in mod normal). Acest tratament reuseste sa vindece din interior diferite cauze vizibile la exterior: formarea ridurilor tip fisura, scaderea rezistentei cutanate care duce la lasarea pielii, diminuarea elastinei si a colagenului.
Rezultatele vor fi vizibile, iar tu iti vei recapata increderea in tine!
Alege un loc pentru trup si suflet! Oaza de liniste si relaxare totala, Z - Wellness & SPA, este locul potrivit sa-ti incarci bateriile intr-o atmosfera pozitiva, uitand de griji. 
Vei fi intampinata cu zambetul pe buze si cu cafea, ceai sau apa pe care le vei putea savura in receptia spatioasa.