Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit si reducere in circumferinta! Este posibil cu tehnologia VellaShappe in doar 8 minute! Cel mai eficient tratament pentru remodelarea siluetei combina Infrarosu, Radiofrecventa, Vacuum pulsat si Masaj Transdermic pentru rezultate garantate! Prinde OFERTA LIMITATA la salon elegant, Forever20!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
375 Lei
În loc de 1.075,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 65%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Tehnologia VellaShappe a revolutionat tratamentele de slabit si lupta impotriva celulitei! Eficienta garantata a tratamentului se datoreaza cumularii a 4 tehnologii diferite: energia optica cu infrarosu, radiofrecventa bipolara, vacuum pulsat si forta mecanica prin intermediul rolelor de tratament.
Prin cumularea efectelor acestor 4 tehnologii se vizeaza atat  tratarea celulitei cat si distrugerea tesutului adipos. Astfel celulita este dislocata si distrusa, straturile de grasime sunt topite, grasimile si toxinele rezultate sunt drenate si eliminate din organism, iar productia de colagen si elastina (responabile pentru aspectul tonifiat al pielii) sunt stimulate.
Radiofrecventa incalzeste dermul, facilitand restructurarea si remodelarea pielii, infrarosu stimuleaza metabolismul, vacuumul pulsat imbunatateste fluxul sanguin si limfatic favorizand eliminarea reziduurilor iar rolele mecanice permit realizarea  unui tratament  anticelulitic eficient. Pentru a obtine rezultate maxime sunt necesare de la 8 sedinte, efectuate la interval de o saptamana.
Fast Slim este o terapie ce completeaza de minune tratamentul cendermologic, grabind tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Presoterapia sau drenajul limfatic, este tratamentul care se efectueaza cu un aparat special, care are in alcatuire un costum ce acopera abdomenul, mainile si picioarele. El este dotat cu spatii pneumatice in care intra aer cu presiune in etape diferite. Prin alternanta presiunii se realizeaza un masaj ce preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-un mod comod si placut.
Prin presoterapie se elimina toxinele neasimilate de catre organism, toxine care de obicei se acumuleaza la nivel subcutanat, dand pielii un aspect inestetic.
Aceasta procedura consta intr-un preso-masaj care actioneaza asupra ganglionilor limfatici. Este o terapie ce rezolva eliminarea toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara.