Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Relaxeaza-te, elimina stresul si uita de griji! Te invitam la sedinte de MASAJ DE RELAXARE, TERAPEUTIC, ANTICELULITIC sau cu BAMBUS! Prinde oferta cu 10 sedinte si timp de 30 minute te vei bucura doar clipe de rasfat! Nu ai voie sa ratezi acesta oferta imbatabila! Oferta valabila exclusiv pentru FEMEI

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
189 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 18
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul de relaxare iti ofera o stare generala de bine. Iti imbunatateste circulatia sangelui si circulatia limfatica, ajuta la eliminarea stresului, anxietatii, insomniilor si accelereaza eliminarea toxinelor din organism.
Masajul terapeutic este recomandat tuturor, indiferent de varsta si chiar merita explorat.
Printre beneficiile asupra organismului se numara: imbunatatirea circulatiei sangvine care ajuta la aportul de sustante nutritive la nivelul tesuturilor si organelor vitale, stimularea drenajului limfatic, relaxeaza musculatura si amelioreaza durerile, reduce spasmele si crampele, imbunatateste flexibilitatea articulatiilor si diminueaza timpul de recuperare. 
Lupta eficient impotriva celulitei si aspectului de coaja de portocala prin masaj anticelulitic efectuat cu bete de bambus! Miscarile precise si energice efectuate de maseuri activeaza circulatia sangvina si limfatica si ajuta pielea sa isi recapete elasticitatea. Dupa cateva sedinte celulita este mult mai diminuata sau dispare complet.
Masajul anticelulitic clasic realizat prin tehnici speciale, are rezultate extrem de bune in combaterea celulitei, tonifiere si remodelare corporala! Activand circulatia sangelui si dizlocand nodulii celulitici, si elimina aspectul de coaja de portocala.