Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

O gura de aer proaspat si o vacanta relaxanta la Sinaia, Hotel Caraiman 3*! Cazare 1-7 nopti pentru 2 persoane in camera Dubla 3*, cu mic dejun inclus. Oferta este valabila in perioada 03 ianuarie -23 decembrie 2019!

275 Lei
În loc de 350,00 Lei
Site:
Discount: 21%
Oraș: National
Cupoane comandate: 7
Valabil încă: 42 de ore

Descriere

Pentru acest hotel nu sunt camere alocate online. Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.

La cerere oferim pachete de cazare personalizate, pe un numar variabil de nopti si perioade diferite!Pentru disponibilitate scrie-ne pe email, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr. de camere, nr. de persoane (adulti respectiv copii)!

Hotelul Caraiman 3*, situat ultracentral te intampina cu o arhitectura neo-romaneasca de sfarsit de secol XIX, ce se reflecta atat in imaginea exterioara a cladirii cat si in configurarea spatiilor interioare!
Renovat recent, hotelul te asteapta cu 46 de camere cu atmosfera romantica si priveliste superba, dotate cu baie, minibar, televiziune LCD prin cablu, linie telefonica directa, incalzire centrala, acces la internet.
Camerele deosebit de confortabile sunt dotate cu televiziune prin cablu si linie telefonica directa.
In cadrul restaurantului hotelului te poti delecta cu  cu o varietate de preparate traditionale romanesti care indeplinesc cele mai exigente gusturi. Bauturile sunt selectate cu mare atentie din zone reprezentative ale tarii.
De ce sa alegi Sinaia? Este una din cele mai importante statiuni montane din tara, supranumita si Perla Carpatilor! Peisaje superbe, conditii deosebite si multe optiuni de petrecere a timpului liber constituie atuurile ei! Sa nu uitam insa si de partiile de schi care te asteapta in aceasta iarna! Dupa ce te vei satura de sporturile de iarna poti vizita renumitele castele Peles si Pelisor, Manastirea Sinaia si Casa Memoriala George Enescu!