Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Reda armonia dintre corp si minte cu MASAJUL BALINEZ sau Asiatic! Descopera adevarata relaxare si revigoreaza organismul cu 3, 5 sau 8 sedinte de masaj autentic realizat de terapeuta asiatica la centru elegant, recent deschis – Asia Spa!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
225 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: expirat

Descriere

Rolul sedintei de masaj balinez este de a stimula punctele energetice ale corpului. Odata activate, aceste puncte favorizeaza circulatia sangelu, contribuind la buna functionare a  sistemului imunitar al organismului.
O sesiune de masaj balinez presupune parcurgerea a mai multe etape. Prima parte a masajului este foarte energica, terapeutul realizand masarea din cap pana-n picioare. El face presiune asupra corpului, folosind varfurile degetelor precum si antebratele.
Sedinta continua cu miscari de intindere destul de blande pentru piele. Efectuand intinderea, terapeutul continua sa puna presiune asupra anumitor puncte – cheie ale corpului, folosind intensitati diferite. Dupa aceasta dinamizare a organismului, maseurul face o remodelare a corpului, urmata de un masaj bland asupra cefei si spatelui.
stimulare puncte energetice ale corpului
favorizeaza circulatia sangelui si activeaza sistemul imunitar al organismului.