Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de riduri si sterge 10 ani de pe chipul tau cu cea mai sigura metoda – Injectare BOTOX VISTABEL, 50 unitati pentru 2 zone! Arati mai tanara instant, iar efectele sunt de durata! Non-invaziva si nedureroasa, injectarea cu botox sterge complet semnele imbatranirii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
380 Lei
În loc de 750,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 49%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.
Injectarea este o procedura estetica neinvaziva, relativ simpla, deloc dureroasa, ce nu necesita perioada de recuperare. Efectele sunt reversibile dupa aproximativ 6 luni.
Injectarea propriu zisa este o procedura care dureaza cateva minute dar efectul vizibil apare abia dupa cateva zile. Se instaleaza progresiv si devine complet la 14 zile.
Pacientul se poate intoarce la o activitate relativ normala imediat dupa injectare sau dupa 2-3 ore de repaus cu gheata aplicata local, dar va evita in urmatoarele zile masajul local, expunerea la soare, sauna, efortul fizic. Machiajul este permis dar cu manevre precaute.
Usoare semne de inflamatie (roseata, edem, durere) pot aparea la locul de injectare dar sunt pasagere. Un mic hematom se poate produce ocazional prin lezarea unui vas in momentul patrunderii acului. Daca aparitia lui nu a putut fi prevenita prin aplicarea de presiune si gheata local, el se va resorbi in 6-8 zile, timp in care va fi camuflat cu machiaj.