Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabire localiza cu minimum de efort si zero diete! Da jos cm in plus cu cele mai eficiente proceduri: Starvac, Fast Slim si Ultrasunete! Alege 15 sau 25 de terapii si bucura-te de trup slim si piele neteda si ferma!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
129 Lei
În loc de 420,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Starvac revolutioneaza, mai mult ca sigur, intreaga problema a kilogramelor in plus.
Procedura are la baza masajul vacumatic endodermic care este considerat, la momentul actual, o metoda eficienta de tratament cu rezultate reale si de durata impotriva celulitei. Este o metoda neinvaziva si nonchirurgicala.
Tratamentul prin masaj Starvac ajuta garantat in oprirea si remedierea celulitei prin eliminarea cauzelor – impiedicarea acumularii ridicate de toxine si amelioarea permeabilitatii tesutului conjunctiv. Celulita se formeaza in timp indelungat, astfel incat nu poate fi eliminata doar cu cateva tratamente. In functie de gradul celulitei, seriile de tratamente individualizate vor da rezultatele scontate.
Masajul tonifica portiunile lasate ale fesei, contureaza talia, reda fermitatea bratelor, remodeleaza contururile corpului. Trateaza in mod profesional chiar si durerile de spate, umar si cele lombare eventual existente.
Nu produce leziuni, dureri sau reactii ale capilarelor, intalnite la aparatele traditionale.
Fast Slim/Electrostimularea este o terapie ce completeaza de minune tratamentul Starvac, grabind tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.