Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Iti doresti silueta perfecta? Totul incepe cu alimentatia potrivita si ceva sport! Prinde oferta cu pret redus pentru sfaturi de NUTRITIE si consultatie nutritionala, identificarea problemelor alimentare si 2 sedinte de antrenament Just Fit EMS, toate sub indrumarea nutritionistului Oana Ciuhureanu!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
59 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 22
Valabil încă: expirat

Descriere

Garantia rezultatelor este chiar nutritionistul Oana Ciuhureanu, a carei transformare radicala o puteti vedea in poza alaturata. 
La primul antrenament EMS, corpul consuma minim 500 kcal, iar in urmatoarele 48 de ore intre 3000 - 4000 kcal. Dupa 6-8 antrenamente, primele semne vizibile sunt in talie. Antrenamentul EMS este cel mai bun antrenament anti-celulitic.
Este demonstrat faptul ca, in urma antrenamentelor EMS, postura persoanelor a fost mult imbunatatita.
Muschii sunt lucrati in profunzime, fara a pune presiune pe articulatii, cum se intampla la un antrenament traditional. Datorita faptului ca aceasta inovatie lucreaza atatea grupe musculare simultan, aplicarea impulsurilor are efect si asupra muschilor mai putin dezvoltati.
Atat sistemul circulator lucreaza mai bine, cat si sistemul nervos se dezvolota, conexiunea dintre neuroni fiind mai rapida.
Antrenamentul EMS te slabeste mai repede, te tonifiaza mai repede si aspectul pielii tale este mai ferm.