Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Grasime in exces? Scapa de celulita defintiv cu cel mai nou tratament de SLABIRE LOCALIZATA - CryoBack 3, tehnologia ce combina CRIOLIPOLIZA medicala si ACTIVARE METABOLICA prin electrostimulare! Beneficiaza de 1 sau 3 sedinte la pret avantajos! Oferta include si drenaj limaftic medical cu efect detoxifiant

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
199 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: expirat

Descriere

Tratamentul cu tehnologia CryoBack 3 este o procedura medicala prin care celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Acest proces este facilitat de cele doua functii ale aparatului, CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele obtinute (distrugere celule grase si eliminare mai rapida) si asigurand efectuarea tratamentului in conditii de siguranta. In plus, functia CRIO STIM iti ofera un plus de tonifiere astfel incat dupa procesul de emilinare a celulelor grase, corpul tau sa arate armonios si tonifiat.
Temperatura pielii tratate este între -10 ° C și 0 ° C, nu există senzație de căldură sau arsură în timpul tratamentului. Tesutul adipos se va reduce cu aproximativ 30% de la prima sedinta iar rezultatele vor incepe sa fie vizibile dupa 15 zile insa procesul de eliminare a celulelor inghetate este unul lent si dureaza pana la 2-3 luni. Procedura CryoBack 3 este confortabila pe perioada tratamentului iar la sfarsitul sedintei de criolipoliza iti poti relua in mod obisnuit activitatile de rutina, inclusiv revenirea la locul de munca.
Criolipoliza CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos pentru a induce descompunerea celulelor grase, fara a afecta alte tesuturi.
Celulele adipoase primesc apoi semnalul, ceea ce declanșează extincția progresivă -apoptoza urmată de eliberarea lentă și treptată a lipidelor. În timp, organismul îndepărtează aceste celule și lipidele deteriorate, care sunt eliberate din aceste celule. Stratul gras adânc este remodelat și scade.
Acest interval de temperatură nu dăunează altor țesuturi biologice cel mult o încetinire a activității metabolice și circulatorii care este controlată de stimularea musculară.
Studiile clinice au arătat că procesul de deces controlat al celulelor grase este gradual și sigur. O singură sedinta poate duce la o pierdere de 25-30% a celulelor grase la un individ și rezultatul este clar și clar vizibil deja după una sau două luni. Efectul este permanent deoarece depozitarea celulelor grase pe suprafața tratată nu mai este posibilă.
CRYO*STIM (activator metabolic prin electrostimulare sau EMS) ce arde caloriile stimuland activitatea musculara, intensifica circulatia sangelui si tonifierea tesuturilor. Rezultatul imediat este reducerea in centimetri pe zona tratata, tonifierea mulsculaturii redand corpului tau un aspect ferm si, foarte important, ajuta la eliminarea celulelor grase distruse prin procesul de criolipoliza (CRYO*LIPO). Cele doua functii, CRYO*LIPO si  CRYO*STIM actioneaza simultan.
Un alt scop important al CRIO*STIM este acela de protejare a organismului. Aceasta generează curenți EMS care stimulează mușchii în timpul aplicării prelungite a cryo-ului pe o zonă a corpului. Scopul este de a menține metabolismul pentru a evita necroza țesuturilor biologice atacate de cryo lipoliza. Impulsurile sunt livrate cu ajutorul unor electrozi integrați direct în PADS de criolipoliză, deci în imediata apropiere a zonei tratate. Există mai mult de 6 programe ale căror frecvențe oferă o profunzime de acțiune situată între piele și mușchii adânci și un tratament stimulant sau relaxant.
Drenaj Limfatic
Drenajul limfatic realizat cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special care imbraca picioarele, abdomenul si bratele. Acest costum este format din mai multe spatii pmeumatice in care aerul patrunde intermitent cu o presiune controlata, realizand in acest fel un masaj prin care se stimuleaza circulatia linfatica si sanguina. Terapia este nedureroasa si extrem de relaxanta.
Drenajul limfatic manual este un masaj special folosit atat in domeniul cosmeticii dar si pentru tratarea limfedemului, avand ca efect eliminarea excesului de lichid retinut in tesuturi edematiate. In functie de patologie exista tehnici diferite, atat in scop cosmetic, cat si terapeutic.
Beneficii Drenaj Limfatic
Eliminarea toxinelor si a retentiei de apa. Tratarea celulitei.
Reducerea senzatiei de picioare grele, umflate. Detoxifierea organismului.
Favorizeaza recuperarea elasticaitatii cutanate. Prevenirea varicelor si a tromboflebitei.
Imbunatatirea vitezei prin nodulii limfatici, procesand un volum mai mare de produsi de catabolism, celule moarte, proteine in exces sau toxine.