Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament vascular cu LASER pentru TRATATREA VENECTAZIILOR! Alege 1, 2, 3, 4 sau 6 sedinte de tratament, fara chirurgie sau injectii dureroase! Poti uita de gambele sau coapsele inestetice din cauza capilarelor sparte!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
149 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: expirat

Descriere

In functie de dimensiunea zonei/zonelor de tratat, sedintele se pot cumula, de ex. 2 sedinte de 15 min. intr-o singura vizita de 30 de minute.
Sistemul laser Cutera Xeo CoolGlide emite pulsuri de energie luminoasa speciala care realizeaza coagularea sangelui din vasele dilatate. Continutul sanguin impreuna cu resturile vasculare sunt resorbite de organism in cateva zile sau saptamani, in functie de marimea vasului, fara injectii dureroase, fara taieturi si fara cicatrici. In locul vaselor, pielea ramane integra, fara cicatrici sau pigmentare, iar vasele sunt indepartate definitiv.
De cele mai multe ori, 1-2 sedinte sunt suficiente, insa numarul acestora poate depinde de numarul, culoarea si dimensiunea vaselor ce trebuie tratate. Fiecare pacient este diferit si tocmai de aceea in cadrul consultatiei, medicul va evalua vasele de sange si  va stabili tratamentul adecvat.
Uneori dupa tratament zona tratata prezinta un edem temporar uşor necesitand aplicarea unui unguent antiinflamator si gheata. In general pacientii percep acest tratament ca fiind unul fara disconfort.
Timp de o luna, inainte si dupa tratamentul cu laser, nu este recomandata expunerea la soare, asa ca acum este momentul perfect sa-ti faci acest tratament!
In urma acestui tratament, medicul va recomanda sa va feriti de soare timp de o luna si sa folositi crema de plaja cu factor de protectie SPF 50+.