Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit rapid cu CRIOLIPOLIZA! Elimina pana la 30% din depunerile adipoase intr-o singura sedinta de Criolipoliza cu 2 aplicatoare! Tratamentul imbina vacuum-ul cu criogenarea pentru efect anticelulita si de remodelare a siluetei. Tinteste zona cu probleme si vino la Maison D’Esthetique Salon pentru servicii de exceptie

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
299 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 57%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: expirat

Descriere

 Cum acționează, etape, rezultate?
Etapa 1
Efectul de vacuum al criolipolizei reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp restul țesutului și fibrele de colagen.
Etapa 2
Vacuumul încetinește circulația din zona tratată, ceea ce determină un focus mai clar pe zona țintă.
Etapa 3
Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până când zona targetată ajunge la temperatura programată.
Etapa 4
Tratamentul nu trebuie să dureze mai mult de 60 de minute pentru a obține rezultatele dorite. La final, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.
Tandemul de succes, criogenare și vacuum, distruge definitiv adipocitele, eliminând circa 30% din grăsime într-o singură ședință.
Zone de tratament
Abdomen
Șolduri
Coapse
Picioare
Fese
Genunchi
Două aplicatoare speciale tratează zonele dorite printr-o singură ședință. Fiecare aplicator atrage înăuntru țesutul gras printr-un efect de vacuum încetinind temporar circulația sangvină, facilitând imediat crioterapia, adică reducerea temperaturii la -10 grade Celsius. După această procedură are loc procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.
În medie, stratul de grăsime este redus în circumferință cu circa 2- 5,3 cm. Aceste rezultate sunt vizibile după 2 săptămâni de la prima ședință.
Rezultate garantate
Odată distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul sistemului fagocitar, care ne scapă de țesuturile moarte, reciclându-le și transformându-le în aminoacizi, peptide și proteine, fără posibilitatea de regenerare. Cu această procedură se pot trata maximum 3 zone corporale deoarece organismul nostru beneficiază de un număr fix de macrofagi care fac față cu brio unui număr finit de celule adipoase moarte.
DISCLAIMER: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, sex, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, si activitate fizica. Toate tratamentele efectuate in clinica, dar si cele post ingrijire sunt sugerate de un terapeut profesionist si instruit si sunt personalizate conformn cerintelor individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.