Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de epilarea dureroasa din zona axilei! EPILAREA DEFINITIVA cu Dioda Laser Versus elimina parul nedorit rapid si eficient, fara durere! Alege 1, 2 sau 3 sedinte cu cea mai sigura si eficienta terapie, recomandata pentru toate tipurile de piele!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
99 Lei
În loc de 140,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 29%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Dioda Laser Versus este cea mai noua tehnologie, care imbina toate caracteristicile esentiale epilarii cu laser: siguranta, eficienta garantata si durere inexistenta.
Laserul foloseste o raza concentrata pe zona tratata. Aceasta raza este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par. Laserul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca. In timp ce se incalzeste radacina firului de par este distrusa, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a firului de par. Datorita suprafetei mari a manipulului laser sunt tratate un numar mare de fire de par odata, asigurand o viteza mai mare de tratament fata de metodele traditionale de epilare. Totodata, datorita celor mai noi si mai calitative tehnologii, interventia este nedureroasa, astfel clientul imediat dupa tratament poate sa isi reia activitatea.