Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit rapid la rece cu CRIOLIPOLIZA Cryogen! Ingheata grasimile si elimina definitiv adipocitele cu aplicari CRIOLIPOLIZA, 3D HIFU si presoterapie! Efectul de slabire localizata este garantat, celulele grase sunt distruse prin reducerea temperaturii pana la -8 grade si astfel pielea isi recapata fermitatea si aspectul neted!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
600 Lei
În loc de 2.500,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 76%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

3D HIFU este o formă de energie care este semnificativ diferită de fototerapie, energie IPL, Laser sau energie electrică (radio-frecvență). 3D HIFU protejează suprafața pielii, în timp ce penetrează cu precizie in profunzimi și cu temperaturi mai mari decât celelalte tehnologii, tratând dincolo de straturile superficiale ale pielii. 
3D HIFU transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS, la o temperatură de 65 grade pentru declansarea procesului natural de neocolageneza. Acest proces are rolul de a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă. 
Ultrasunetele intens focusate activează și accelerează propriul proces de vindecare al organismului ajutând astfel pielea lasata sa se intinda și să devină mai fermă. Se bazează exclusiv pe capacitatea regenerativă naturală a organismului prin producerea de neo-colagen. Deoarece tratamentul vizează straturile mai profunde, suprafața pielii nu este afectată.