Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Musculatura tonifiata si slabit rapid! Antreneaza-te intensiv cu 8 sau 16 sedinte cu JUST FIT EMS Wireless, tehnologia care a revolutionat lumea fitnessului! Alege sa fii in cea mai buna forma!

460 Lei
În loc de 760,00 Lei
Site:
Discount: 39%
Oraș: Ploiesti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Cu JustFit EMS obtii rezultatele dorite in timp record! Este o tehnologie superioara  ce consta doar intr-o tableta ce comunica cu hardwearul si genereaza impulsuri electrice controlate in vesta JustFit! Foloseste  foloseste un impuls electric de frecventa joasa ce determina contractia voluntara a muschilor – similar exercitiilor de gimnastica.
Daca alegi antrenamentul Just Fit te vei bucura de nenumarate avantaje: te poti antrena impreuna cu un prieten, iti antrenezi intreaga musculatura in doar 20 de minute, antrenamentul este placut si comod nemaifiind conectat prin cabluri la consola, este cea mai eficienta metoda de ardere a grasimilor si de obtinere a procentului de grasime optima, executi exercitiile perfect deoarece impulsurile emise de electrozi se potrivesc perfect pe suprafata muschilor, nu suprasolicita incheieturile, ajuta la alimentarea tesuturilor cu sange, combate celulita si osteoporoza.