Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Te-ai saturat de epilatul clasic, mereu dureros si neplacut? Scapa de griji! Alege tehnologia LASER Diode pentru EPILARE DEFINITIVA, 2 sau 4 sedinte pentru GAMBE! Vezi pe pielea ta rezultatele uimitoare la Forever20, centru de lux in zona Floreasca!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
340 Lei
În loc de 560,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 39%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: expirat

Descriere

Tratamentul cu Laser Diode este extrem de sigur pentru organism, iar durerea resimtita este redusa la minim! Tehnologia permite reglarea valorii si a timpului de radiatie in functie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.
Prezinta un sistem de racire patentat, astfel ca in timpul procedurii pielea este racita iar senzatia de durere prevenita, fiind infinit mai putin dureroasa decat toate celelalte tehnologii folosite in epilarea definitiva, producand un disconfort minim in timpul tratamentului.
Radacina firului de par, variaza in functie de zona corpului si se afla la 2-5 mm sub piele. Inovatia Laser Diode consta in faptul ca permite reglarea intensitatii razei laser astfel incat ea sa ajunga la foliculii de par si radacina pentru a o distruge definitiv, indiferent de adancimea la care se afla firul de par.
Pigmentii de melanina din foliculii de par absorb radiatia laserului si se transforma in caldura.Temperatura din radacina parului ajunge la 60 – 70 de grade si astfel radacina firului de par este distrusa, fiind oprita alimentarea firului.
Intregul par de pe corpul uman se afla in 3 stadii diferite: anagen (activ), catagen (repaus) și telogen (cadere). Din aceasta cauza nu este posibila eliminarea intregii pilozitati de pe corp intr-o singura sedinta. Durata tratamentului variaza in functie de culoarea tenului, de pigmentul parului, de grosimea si de densitatea firelor. In medie sunt necesare 10-12 sedinte pentru indepartarea firelor de par de pe o anumita zona.
In sectiunea Descriere, gasesti tot ce trebuie sa sti despre epilarea definitiva!