Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Cand dietele nu te mai ajuta trebuie sa treci la pasul urmator! REMODELARE CORPORALA cu 16 terapii revolutionare este solutia! Elimina celulita, colaceii si aripioarele cu o combinative imbatabila: Radiofrecventa, Cavitatie, Vacuum, masaj anticelulitic cu bete de bambus si impachetari la tunel cu IR!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
299 Lei
În loc de 690,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 57%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Impachetarile la tunel cu infrarosu  sunt eficientate atat pentru combaterea celulitei cat, pentru scaderea in centimetri si eliminarea toxinelor din organism.
Masajul tonifica portiunile lasate ale fesei, contureaza talia, reda fermitatea bratelor, remodeleaza contururile corpului. 
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!