Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

EPILARE DEFINTIVA SPL cu tehnologia franceza Yperion L900! Visul de a avea mereu o piele fina si catifelata devine acum realitate la Perfect Contur! Prinde oferta limitata pentru 12, 18, 24 sau 36 sedinte pentru 4 sau 6 zone si vei vedea rezultatele RAPID!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
179 Lei
În loc de 860,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 79%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Aparatul SPL Yperion este o tehnologie sigura si de ultima generatie ce asigura rezultate de trei ori mai rapide decat orice tehnologie comparativa!  SPL este o metoda patentata in Franta, net superioara metodelor deja cunoscute (IPL, LASER). Flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL!
Metoda SPL se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care sunt de baza in indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere, si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara. Energia luminii este absorbita selectiv de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos.Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa radacinii firului de par.
Este foarte important sa stiti ca acest echipament, creat in Franta si  fabricat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, detine CE (Certificat de Siguranta Europeana), CE MEDICALS – certificare europeana siguranta medicala si certificat eliberat de FDA (Food and Drug Administration), obtinut in USA., fiind prin urmare extrem de sigur, nu doar eficient!
Te rugam sa citesti si sectiunea Conditii de Utilizare unde vei gasi informatii despre Pregatirea pentru sedintele de epilare definitiva cu SPL, Indicatii dupa sedintele de SPL, Contraindicatii, etc.!