Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

ACNEE, cicatrici? Uita de cosmarul cosurilor si punctelor negre cu tratamentul wow cu TERAPIA VAMPIR, Laser CO2 Fractionat si Peeling PRX-T33 (nu este fotosensibil)! Alege 1 sau 3 sedinte efectuate de medic primar in chirurgie plastica si estetica

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
600 Lei
În loc de 750,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 20%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 7
Valabil încă: expirat

Descriere

Terapia Vampir este azi tot mai mult folosita în întreaga lume cu scopul de a reîntineri pielea. După recoltarea unei cantități de sânge periferic, din acesta se obțin cantități suficiente de plasmă îmbogățita în factori de creștere și trombocite(plachete), care vor fi injectate după tehnicile medicinei estetice în zonele în care dorim să eliminam complet imperferctiunile. 

Terapia cu laser fracţionat CO2 are drept rezultat obtinerea un ten mai luminos, un tonus mai bun, fermitate şi un efect de intindere a pielii. De asemenea, laserul ajută la problemele acneice şi depigmentează petele hiperpigmentare.
In vederea interventiei se va aplica pentru 30 min o cremă anestezică sau pentru 3 min gheaţă, dupa care sa va face o singura trecere cu piesa laser. În acest timp veţi avea ochii acoperiţi cu ochelari de protecţie şi se recomandă să îi ţineţi închişi, mai ales când se lucrează la faţă. Tratamentul durează 20-30 minute, se va face cu anestezie locală şi nu necesită pansamente după expunere. Pot fi necesare 2-3 tratamente la 3-4 săptămâni interval după care tratamente de menţinere anuale. După tratament poate să persiste o uşoară roşeaţă a feţei pentru 2-4 zile dar care poate fi uşor mascată cu fard. Tratamentul este nedureros sau pot fi simţite uşoare înţepături sau arsuri dar care nu necesită antialgice eventual aplicare de gheaţă sau comprese reci pentru câteva minute. 
Peeling-ul PRX-T33 este o metoda inovatoare, unica pentru biorevitalizarea pielii. Se recomanda indifferent de sezon, INCLUSIV VARA, neprovocand descuamarea tenului. Este foarte confortabil si are rezultate vizibile chiar de la prima sedinta.
PRX-T33 este un gel inovator ce combina TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic si peroxid de hidrogen H2O2) ce stimuleaza formarea de colagen nou in piele, cu efect de biorevitalizare si regenerare.