Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

LIPOSUCTIE FARA BISTURIU! Topeste pana la 2-4 cm din circumferinta cu tehnologia revolutionara ProSlimelt! Beneficiaza de 2 sedinte de tratament anticelulita si primesti bonus 1 sedinta Zwave, unde soc pentru tonifiere instant! Transformarea siluetei incepe aici! Cumpara 2 vouchere pentru mai multe sedinte

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
247 Lei
În loc de 1.080,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 77%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 19
Valabil încă: expirat

Descriere

Este recomandat un tratament cu minim 6  sedinte ProSlimelt si de asemenea se recomanda combinarea tratamentului cu Zwave, pentru rezultate mai rapide. Poti utiliza personal 2 vouchere, astfel bucurandu-te de mai multe sedinte de tratament in cadrul Cutera Medical Center.
ProSlimelt este un sistem inovator care utilizeaza tehnologia cu ultrasunete de joasa frecventa pentru reducerea tesutului adipos si remodelare corporala.
In timpul sedintelor de terapie, are loc un proces fizico-chimic in doua faze. Astfel, in prima faza are loc disruptia membranei celulei adipoase fara vatamarea tesutului adiacent sau a vaselor sangvine din jur. In a doua faza,  reziduurile ce se obtin in urma imploziei celulelor grase sunt transportate de la locul disruptiei pe cale limfatica, metabolizate pe cai  naturale specifice si eliminate ulterior prin excretie.
Zwave este un tratament neinvaziv, nedureros care nu necesita anestezie iar rezultatele sunt vizibile rapid. Undele de soc radiale actioneaza prin mai multe mecanisme: lipoliza mecanica si biochimica, remodelarea tesutului conjunctiv, inclusiv producerea de tesut conjunctiv nou, urmata de cresterea elasiticitatii si fermitatii dermului prin masajul intens si profund datorat undelor de soc, are loc cresterea fluxului sanguin și a metabolismului local si formarea in timp de vase noi, drenaj limfatic si eliminarea reziduurilor, regenerarea celulara.