Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SLABESTE ACUM cu tratament sigur si eficient VelaShape III! Rezultate vizibile imediat! Elimini celulita, pielea lasata isi recapata fermitatea, aspectul de coaja de portocala dispare. Rezultate exceptionale pentru remodelare abdomen si flancuri sau coapse si fese cu Vela Shape!

350 Lei
În loc de 700,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 78
Valabil încă: 14 ore

Descriere

Abdomen + Flancuri
VelaShape III este cea mai nou tehnologie pentru tratarea celulitei, eliminarea grasimiilocalizate si ameliorarea aspectului de piele lasata. 
Procedura este noninvaziva si complet nedureroasa. Pe langa beneficiile la nivel de estetica corporala, VelaShape III stimuleaza circulatia sangvina, faciliteaza drenajul limfatic, stimuleaza metabolismul si productia de colagen nou.
Coapse spate + Fese
Echipamentul VelaShape III combina cu succes lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara si vacuumul. Procesul de incalzire a tesutului adipos, a tesutului conjunctiv inconjurator si a fibrelor de colagen stimuleaza formarea de colagen nou si a elastinei. Astfel, se reduce laxitatea pielii, excesul de grasime si depunerile de celulita, lasand pielea cu un aspect vizibil imbunatatit.
Desi silueta prinde contur chair de la prima sedinta, sunt necesare in jur de 4-8 sedinte (in functie de gradul celulitei) efectuate la interval de 7 zile pentru a elimina celulita complet.

Condiții de utilizare