Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Piela fina este un MUST-HAVE pentru orice femeie! Incearca EPILARE DEFINITIVA cu Laser SHR (Super Hair Removal)! Aparat ultra-performant cu flash continuu, fara durere si fara timp pierdut! 3 sedinte epilat inghinal total si scapi definitiv de parul nedorit!

149 Lei
În loc de 297,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 27
Valabil încă: 4 ore

Descriere

Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai ține cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricând, clienta/clientul hotărăște când începe epilarea, că este vara-soare sau iarnă, în orice anotimp se poate practica epilarea SHR.
Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser SHR.
Pentru mai multe detalii si contraindicatii consultati sectiunea "Descriere", respectiv "Conditii de Utilizare"!