Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sanatate pentru tenul tau! Bucura-te de aspect luminos si curata pielea cu tratament facial complet cu PEELING ENZIMATIC, EXTRACTII comedoane, masaj drenaj facial si masca Maria Galland!

89 Lei
În loc de 170,00 Lei
Site:
Discount: 48%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 5 ore

Descriere

Ingredientele superioare si texturile valoroase transforma fiecare aplicare intr-o experienta a placerii si garanteaza maximum de eficienta.
Formulele Maria Galland sunt create in laboratoare de cercetare de nivel mondial, cu un control strict al calitatii in fiecare faza de productie si numeroase teste de compatibilitate cu pielea, realizate de laboratoare si clinici dermatologice independente. 
Produsul vedeta initial, ramas pana in ziua de astazi fara rival, este legendara „Masca Modelanta“.
Ii urmeaza Crema regeneranta nr. 5 si Crema super regeneranta 5B, produse cu care Maria Galland a inceput numerotarea portofoliului sau, ca un omagiu adus lui Coco Chanel, in 1969. Ceea ce a inceput cu legendara crema regeneranta 5, astazi s-a transformat intr-o diversitate de produse de o calitate exceptionala, cu ingrediente speciale.
Maria Galland considera ca pielea este „un mozaic de necesitati dintre cele mai diverse“, a carei frumusete trebuie pastrata cu o ingrijire personalizata pentru fiecare femeie. Conceptele Maria Galland de tratament sunt adaptate necesitatilor individuale ale clientilor. Respectul pentru personalitatea clientilor  este criteriul pe care se intemeiaza orice tratament cosmetic.