Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Fa-ti viata mai usoara! Uita de metodele clasice de epilare! Acum ai la dispozitie tehnologia revolutionara LASER DIODE 808 pentru EPILARE DEFINITIVA! Prinde oferta cu pret redus pentru 1 sedinta epilare picioare lung si linie bikini! Eficienta garantata, rezultate dovedite

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
375 Lei
În loc de 850,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: expirat

Descriere

Epilarea Definitiva cu Laser Diode 808 este un tratament care nu doare, datorita sistemul de racire incorporat, care permite ajustarea constanta si automata a temperaturii si, implicit, racirea pielii, pentru a fi tratata fara durere impotriva pilozitatii nedorite.
Dioda Laser permite si epilarea pe piele bronzata, tratamentul putand fi initiat in orice perioada din an.
Epilarea cu Dioda Laser se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, care implica distrugerea foliculului de par aflat in faza de crestere si, totodata, protejarea si regenerarea tesuturilor din jur, pentru o piele fara imperfectiuni. Se folosesc impulsuri energetice de inalta frecventa, prin lungimi de unda care sunt absorbite in mod selectiv de melanina (culoarea firului de par).
Firele de par cad imediat dupa sedinta si foliculii nu se mai regenereaza. Laserul inchide vasele de sange care hranesc radacina firului de par, blocand, astfel, procesul de crestere a foliculilor.
Pentru un tratament complet de indepartare definitita a firelor de par sunt necesare in general 4-6 sedinte.