Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de problema colaceilor cu minimun de efort! Topesti celulita si iti recapeti tonusul si fermitatea pielii cu 20 de proceduri de remodelare extra: Vacuum si Electrostimulare sau impachetari la Tunel cu infrarosu! Nu elimini doar celulita, dar si toxinele si imbunatatesti circulatia!

350 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 42%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Vacuumul este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor. Prin vacuum este stimulata circulatia sanguina cu pana la 400%, iar productia de colagen creste cu pana la 130%.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.