Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ridica fesele, modeleaza silueta si SCAPA DE CELULITA cu tratament SOC, 10 sedinte de MASAJ TRANSDERMIC corporal DermoHealth + tehnologie LED Laser! Terapia moderna accelereaza procesul de ardere a grasimilor, reda fermitatea si imbunatateste elastiticatea pielii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
269 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: expirat

Descriere

DermoHealth
Spre deosebire de clasicele metode de vacuumare, noul echipament implica o revolutionara turbina axiala care atinge 35 lts/sec si o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire. 
Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. DermoCell Expert trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.
Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.
– elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
– accelereaza procesul de ardere a grasimilor
– elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
– imbunatateste elasticitatea epidermei
– atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
– reda fermitatea si tonicitatea pielii
DermoLED
Creata cu tehnologie DermoHealth special pentru acest echipament, terapia DermoLED presupune existenta de diode emitatoare de lumina in fascicol focusat, cu mare stabilitate cromatica, grad ridicat de puritate a culorii si fara temperatura. Terapia se bazeaza pe biostimulare si modulare a activitatii celulare si actioneaza in sinergie cu masajul transdermic pentru a-i potenta efectele.