Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Botox Dysport - Arati MAI TANARA CU 10 ANI, scapi de riduri si iti recapeti aspectul ferm al pielii fara interventie chirurgicala! Prinde oferta limitata si alege injectare pentru 3 zone! Procedura este sigura, efectuata de medic primar in chirurgie plastica si estetica

800 Lei
În loc de 1.800,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 166
Valabil încă: 36 de ore

Descriere

Amelioreaza ridurile prin relaxarea muschilor si blocarea impulsurilor nervoase care duc la formarea cutelor in piele! Este ideal pentru a trata zona fruntii, zona intersprancenara, zona perioculara (cunoscuta ca si laba gastii), dar si pentru tratarea ridurilor sin jurul gurii.
Prin injectarea toxinei botulinice in jurul gurii, pe langa estomparea ridurilor, aceasta are si efectul de marire a suprafetei rosii a buzelor, de ridicare a colturilor gurii.
Durata tratamentului (procesul de injectare efectiva a toxinei botulinice) este de cateva minute si de regula nu necesita anestezie. La cerere se poate folosi o anestezie locala sub forma de crema cu lidocaina.
Efectul maxim al tratamentului cu toxina botulinica devine vizibil la 2-4 zile de la injectare si dureaza aproximativ 4-6 luni. Cu fiecare reinjectare ridurile reapar mai putin adanci, pe masura ce muschii “invata” sa se relaxeze, iar distanta intre injectari creste.Dupa 3 ani de tratamente regulate va fi suficient un tratament de injectare pe an pentru mentinerea aspectului tanar, fara riduri.

Dr. Cristina Bejan, medic primar în chirurgie plastică, microreconstructiva şi estetică din 2003
 

Condiții de utilizare