Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SLABESTI 4 cm pe sedinta cu EXIMIA Endolift si Ultraporatie Cavitationala! Spune DA siluetei perfecte, alege 6 sau 10 sedinte de tratament unic, eficient si rapid cu tehnologia de ultima generatie care elimina DEFINITIV celulele grase, reda fermitatea si aspectul neted al pielii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
299 Lei
În loc de 720,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: expirat

Descriere

Tratamentul complet Eximia endolift + ultraporatie cavitationala este o combinatie imbatabila pentru o remodelare totala a siluetei! De ce? Pentru ca lupta atat impotriva tesutului adipos prin ultraporatie cavitationala cat si impotriva celulitei stimuland circulatia si oxigenand tesutul prin endoliftul, realizat in profunzimea tesuturilor!
Cele doua functii  Eximia combina  o serie de principii inovatoare! Endoliftul reprezinta o sinergie intre masajul endermologic si masajul vacuumatic. Ultraporatia cavitationala este rezultatul combinat al ultrasunetelor cavitationale (de joasa intensitate si frecventa mica) si al electroporatiei ce faciliteaza patrunderea in piele a gelului folosit si stimuleaza circulatia.
Endoliftul, ultima inovatie in domeniul masajului endermologic si vacuumatic  consta in realizarea unui masaj in 4 faze ce se repeta succesiv cu o frecventa ajustabila si cu o putere a vacumului controlata computerizat. Rezultatul este vizibil imediat: remodelarea corporala datorita masajului endodermic controlat, realizarea drenajului lichidelor interstitiale, imbunatatirea  microcirculatiei dermice si hipodermice si a nivelului sistemului limfatic, oxigenarea rapida si revascularizarea tesuturilor.
Ultraporatia cavitationala imbina in mod ingenios ultrasunetele cavitationale  si Electroporatia, tehnici ultramoderne cu rezultate spectaculoase in remodelare! Actioneaza din interior si micsoreaza in volum celulele grase,realizand totodata un efect de “energizare” al intregului organism!