Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament ANTIINFLAMATOR amelioreaza primele semne ale parodontozei! Mergi acum la Stomatolog pentru consultatie, SURFASAJ SUBGINGIVAL, DETARTRAJ cu ultrasunete si 1 sedinta Desensibilizare Dentara, plan tratament si conduita orala!

80 Lei
În loc de 200,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 6
Valabil încă: 5 ore

Descriere

Detartrajul este o etapa importanta in tratamentul parodontozei! De-a lungul timpului, pe suprafata dintilor nostri se poate forma un strat de tartru sau placa bacteriana, in special in zonele mai putin accesibile. Din aceasta cauza apar cariile, boli si infectii ale gingiei, colorarea inestetica provocata de tutun sau diverse alimente. Prin indepartarea tartrului se mentine astfel o igiena mai riguroasa a cavitatii bucale.
Odata cu indepartarea tartrului, dar si datorita retragerii gingiei (cauzata de parodontoza) , este expusa mai mult din radacina dintilor, si astfel acestia devin mai sensibili la bauturi, calde sau reci si la orice alta schimbare de temperatura. Tratamentul de desensibilizare al dintilor te scapa de acest disconfort, si tu vei putea manca si bea din nou fara probleme!