Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Autovindecare, eliminarea stresului si redarea vitalitatii cu TERAPIA BOWEN! Actioneaza holistic asupra problemelor si imbunatateste calitatea vietii cu pachet 2 sedinte Bowen sau alege varianta ce include si 4 intrari la Pilates, Yoga sau Meditatie la Alchimia Vietii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
135 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 55%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: expirat

Descriere

Tehnica Bowen actioneaza holistic, prin activarea mecanismelor de autovindecare, propriii organismului. Majoritatea oamenilor traiesc astazi in conditii de stres, ceea ce duce la o supra stimulare a SNV, generand diverse afectuni in corpul fizic. Tehnica Bowen identifica trauma emotionala, generand vindecarea acesteia si implicit a afectiunii fizice.a
Beneficiile practicii yoga
    Creșterea flexibilității
    Creșterea forței
    Îmbunătățirea echilibrului
    Îmbunătățirea alinierii corporale (reduce durerea articulară)
    Reducerea stresului
    Conștientizarea corpului
    Un somn mai odihnitor, Îmbunătățirea încrederii în sine
    RelaxarePilates:
Peste 25 de milioane de persoane practica la ora actuala o forma de sport in trend: Pilates.
Programul Pilates poate fi practicat si de femeile insarcinate ori persoanele cu probleme sau diverse afectiuni la nivelul coloanei vertebrale sau a spatelui, cum ar fi scolioza, cifoza etc. Unul dintre avantajele practicii acestor exercitii consta in pozitionarea corecta a spatelui si mentinerea permanenta a echilibrulu La  Alchimia Vietii imbinam sportul cu o atmosfera orientala si atitudine Zen, impreuna cu instructorul vedetelor, Amalia!
Una dintre clasele speciale de Pilates o reprezinta Zen Balance (Stick Workout), o terapie de imbunatatire a echilibrului corpului, un aspect important si in directa legatura cu echilibrul emotional!Meditatia:
Unic in Romania! Vino sa inveti tehnici de meditatie din toate traditiile lumii si sa te deconectezi de la probleme zilnice! Dupa o ora de meditatie te vei simti ca dupa un week-end. Cei  pasionati de spiritualitate pot invata tehnici avansate pentru auto-cunoastere si evolutie spirituala de la unul dintre putinii orientalisti din Romania!