Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Descopera Capitalele Baltice intr-o CROAZIERA LUX de 9 ZILE pe vas MSC MERAVIGLIA, 07 - 16 iunie 2019, itinerariu: Germania – Danemarca – Finlanda – Estonia – Rusia, DE LA 1349 euro / persoana! Petreci 7 nopti la bordul vasului, 1 noapte in Hamburg si 1 noapte in Lubeck. BILET AVION Bucuresti – Hamburg si retur, transfer, taxe portuare si taxe de aeroport incluse si insotitor de grup!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
6.422 Lei
În loc de 7.135,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 10%
Oraș: National
Cupoane comandate: 5
Valabil încă: expirat

Descriere

 
MSC Meravigla este o combinatie sofisticata de tehnologie de ultima ora, dragoste de mare, design somptuos, confortabil si practic, avand ca rezultat o nava de croaziera care isi va uimi pasagerii. Orice sezon este perfect pentru o croaziera cu MSC Meraviglia, lucru datorat amenajarilor ingenioase ale zonelor interioare si exterioare. Zona exclusivista MSC Yacht Club va fi extinsa. Intregul plafon al promenadei interioare va fi acoperit cu un ecran LED gigant: un cer digital capabil sa transmita privelisti, evenimente, rasarituri si apusuri de soare. Zonele si posibilitatile de divertisment sunt mai multe fata de celelalte nave din flota MSC: un parc de distractii si aqua park, zone panoramice superbe si doua promenade acoperite.

Pentru informatii, tarife, rezervari sau alte destinatii, contactati-ne pe email izzy@izzybooking.ro  sau telefonic la 0725965322, 0317828583, 0317828585.