Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Adrenalina la maxim cu SPORT EXTREM! Initiere in KITESURFING cu instructor autorizat IKO – Primul Modul Discovery, cuprinde initiere teoretica si practica! Distractie garantata toata vara cu DIN Kiteboarding!

299 Lei
În loc de 598,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: National
Cupoane comandate: 17
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Primul modul de initiere dureaza 3-4 ore si poate fi facut la Marea Neagra  sau in apropierea Bucurestiului!
Fiind un sport modern este in continua evolutie! Apar in permanenta noi tehnologii si echipamente ce sporesc viteza de deplasare, performanta si siguranta celor care il practica!
Oricine poate practica acest super-fun sport, singura conditie obligatorie este sa stii sa inoti!
Daca iti faci griji ca vei simti apa rece pe pielea ta, stai linistit! Vei imbraca un costum special din neopren ce permite intrarea apei in interior. Aceasta este incalzita de corp, pastrand o temperatura relativ constanta. Astfel poti practica sportul acesta tot timpul anului si nu mai trebuie sa fii constrans de temperatura apei!
Partea cea mai buna la kitesurfing este ca poate fi practicat oriunde pe mare, pe lac sau pe ocean si exista si varianta de iarna snowkiting – practicata pe zapada.
✅Intra pe acest link si vezi un filmulet cu ce presupune Kitesurfing-ul sau pe acest link sa vezi imagini din timpul antrenamentului!