Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Recontureaza ovalul fetei, sterge ridurile, amelioreaza imperfectiunile si recapa-ti fermitatea si tonusul pielii cu tratament facial EXPRESS LIFTING! Pentru eficienta maxima include OxyJet Peeling si aplicare fiola PB Serum Extreme Firmness cu Ultrasunete. Se folosesc cele mai bune produse, marca Forlle’d

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
120 Lei
În loc de 180,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 33%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 8
Valabil încă: expirat

Descriere

Forlle’d reprezintă o colecție de produse cosmetice de elită din Japonia, bazată pe acidul hialuronic cu masa moleculară mică. Laboratoarele Forlle’d au creat un proces industrial global patentat, bazat pe acidul hialuronic și alte substanțe cu masa moleculara mică.
Tehnologia se bazează pe desoperirile câstigatorului Premiului Nobel, Koichi Tanaka.
PB Serum - Testele clinice au dovedit faptul că fermitatea pielii crește cu 58%, semnele de îmbătranire sunt reduse cu 55%, iar cele de oboseală, cu pană la 41%.
Oxy Jet Peeling este o tehnologie avansată aplicată care asigură infuzia de apă şi oxigen la viteze supersonice, penetrând adânc în straturile dermale, regenerând şi revitalizând elasticitatea naturală a tegumenului. Îmbunătăţirea rapidă se observă chiar şi după un singur tratament.
Masajul cu ultrasunete (ULTRASON) este cea mai nouă tehnologie de refacere a suprafeţei pielii în mod progresiv şi non-invaziv. Această terapie activează celulele, revigorează fibrele pielii şi întăreşte contracţia pe loc, ceea ce previne în mod eficient procesul de îmbătrânire a pielii.