Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SLABESTE ACUM cu DERMOCELL Expert! Da jos colaceii de grasime si aripioarele inestetice cu 4 sedinte Dermocell si 8 sedinte de Electrostimulare! Tratament eficient, accelereaza procesul de ardere a grasimilor, reda fermitatea si imbunatateste elastiticatea pielii

169 Lei
În loc de 376,00 Lei
Site:
Discount: 55%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 3 zile

Descriere

DermoCell Expert este o provocare pentru chirurgia estetica: un echipament cu terapii complet non-agresive, cu rezultate vizibile instant. Echipamentul face parte din ultima generatie de sisteme profesionale de estetica care inglobeaza 5 terapii spectaculoase pentru remodelare corporala, drenaj limfatic, redefinirea siluetei, eliminarea totala a celulitei si lifting facial.
Tratament – soc anticelulitic
Spre deosebire de clasicele metode de vacuumare, noul echipament implica o revolutionara turbina axiala care atinge 35 lts/sec si o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire. 
Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. DermoCell Expert trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.
Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.
– elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
– accelereaza procesul de ardere a grasimilor
– elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
– imbunatateste elasticitatea epidermei
– atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)