Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Cel mai bun pret pentru IGIENIZARE DENTARA - oferta limitata! Alege PACHET COMPLET DETARTRAJ ultrasonic pentru 2 sau 3 persoane si te vei bucura de servicii complete, la standarde inalte, intr-o locatie ultracentrala!

70 Lei
În loc de 350,00 Lei
Site:
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 321
Valabil încă: 13 ore

Descriere

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatolog, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.