Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

SLABIT si tonifiere prin antrenament XBODY cu personal trainer, in complex Sir. Ideal pentru pierdere rapida in greutate si stimularea musculaturii, fara sa puna presiune pe articulatii! Prinde oferta cu reducere LIMITATA!

99 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 79
Valabil încă: 29 de ore

Descriere

O sedinta XBody decurge foarte simplu! Imbraci costumul special cu electrozi, si efectuezi miscari usoare conform indicatiilor antrenorului. Costumul este conecta la o consola, de unde se seteaza programul de lucru si intensitatea curentului. Prin stimularea cu ajutorul curentului electric, muschii sunt lucrati in profunzime, fara a se pune presiune pe articulatii (ca in cazul antrenamentelor traditionale cu greutati).
Contractiile musculare sunt identice cu miscarea propriu-zisa a muschilor in timpul depunerii unui efort, insa la o intensitate mult mai mare. Electrozii din costum sunt plasati in puncte cheie, astfel ca in cele 20 de minute de antrenament sunt lucrate toate cele 9 grupe musculare ale organismului, si peste 90% din muschii intregului corp, inclusiv cei situati in profunzime.
De ce trebuie sa incerci si tu XBody? Iti tonifiaza ultrarapid musculatura, scazi in centimetri si kilograme, tratezi eficient celulita, previi o sumedenie de afectiuni, si ta juta sa tereculerezi rapid dupa nastere, accidente sau alte interventii.