Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vino la MASAJ! Obtii rezultate excelente cu terapie naturala! Alege 5 sedinte de masaj de relaxare, anticelulitic sau drenaj limfatic, de 25 sau de 40 minute pe sedinta! Oferta cu pret promotional la GRAL-UNEFS, Centru de Excelenta in Medicina si Recuperare Sportiva!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
120 Lei
În loc de 145,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 17%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul anticelulitic se numara printre cele mai eficiente metode de a elimina aspectul de coaja de portocala. Se efectueaza local, in zonele afectate cu creme si uleiuri specifice. Se actioneaza asupra straturilor superficiale, se stimuleaza circulatia sangelui, supletea si elasticitatea pielii.Rezultatele obtinute sunt: netezirea pielii si eliminarea aspectului de coaja de portocala, scaderea in centimetri pe zona afectata, detoxifierea, imbunatatirea circulatiei.
Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.
Masajul stimuleaza sau calmeaza, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.
Masajul de drenaj limfatic este o excelenta metode de detoxifiere! Este un masaj usor ce presupune aplicarea presiunii usoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheiei in organism ce colecteaza toxinele din organism si le dreneaza in sistemul circulator limfatic pentru a le elimina din corp. Este un tratament perfect pentru regenerare si detoxifiere, fiind un adjuvant perfect in curele de slabire si detox, contribuind la eliminarea apei in exces din organism si la reducerea aspectului de coaja de portocala.
Centru de Excelenta in Medicina si Recuperare Sportiva GRAL-UNEFS ofera servicii medicale de recuperare post-traumatica, recuperare pentru afectiuni acute sau cronice, tratamente de intretinere, terapii antistres sau controlul greutatii. Centrul este dotat cu aparatura performanta si  asigura o paleta larga de proceduri.