Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting Facial si Remodelare Corporala cu pachetul 18 proceduri de la House of Beauty! Forme sexy cu Radiofrecventa, Cavitatie, Impachetari si Mezoterapie corporala. Iar pentru un ten intinerit, lifting facial cu electrostimulare. Nu rata oferta!

399 Lei
În loc de 1.200,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Impachetarile ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.