Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Actioneaza acum si previne aparitia afectiunilor intime! Alege dintre 2 pachete estentiale SCREENING GINECOLOGIC. Fiecare include consult de specialitate, Ecografie TRANSVAGINALA 4D, analiza SECRETIE VAGINALA si examen Babes PAPANICOLAU! In functie de pachetul ales se mai adauga si ECOGRAFIE MAMARA bilaterala!

185 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 1390
Valabil încă: 2 ore

Descriere

Examenul Babes Papanicolau se efectueaza pentru a depista la timp problemele si modificarile celulare ale colului uterin, a infectiilor vaginale sau inflamatiilor. Scopul acestuia este diagnosticarea din timp a surprizelor extrem de neplacute pe viitor, in special a cancerului de col uterin. Testul Papanicolau trebuie repetat la un interval de 1-3 ani.
Examenul ginecologic completat de examenul de secretie realizeaza diagnosticarea corecta si la timp a bolilor cu transmitere sexuala (care pe langa disconfortul cauzat pot duce chiar la infertilitate si la rani pe col daca nu sunt tratate la timp), a infectiei cu Candida, etc. Poti fi si tu infectata cu diverse bacterii si virusi fara a prezenta simptome, infectia fiind in stadiu incipient.
Ecografia transvaginala - metoda imagistica de investigare a organelor genitale interne, cu ajutorul ultrasunetelor. Se realizeaza cu ajutorul unei sonde ecografice speciale (prevazuta cu o minicamera) care se introduce in vagin. Permite vizualizarea organelor genitale interne (vaginul, uterul, trompele uterine, ovarele, endometrul, vezica urinara) si a unei sarcini incipiente. Pacienta urmareste efectuarea ei in timp real si primeste explicatii din partea medicului. Este noninvaziva, nedureroasa si neiradianta. Nu necesita spitalizare sau anestezie.
Secreţiile vaginale pot oferi indicii importante privind sănătatea aparatului genital feminin. Modificările de culoare, textură sau miros semnalează adesea infecţii sau boli ginecologice ce pot fi tratate cu succes, cu condiţia să fie descoperite la timp.
În acest scop, analizele de secreţie vaginală trebuie efectuate periodic, pentru a descoperi eventualele probleme de sănătate în stadiu incipient.
Semne care impun necesitatea efectuării unui test de secreţie vaginală:
Durere sau iritaţie vaginală
Secreţii vaginale urât mirositoare
Eczeme şi mâncărimi
Durere sau usturime la urinare
Examenul clinic al sanilor efectuat de catre specialist reprezinta o parte importanta a procesului de depistare precoce a cancerului de san. Desi multi dintre nodulii mamari sunt descoperiti de catre femei prin auto-examinare, un medic experimentat poate depista o modificare care a trecut neobservata de catre pacienta.In timpul examinarii, medicul iti va cere sa ridici bratele deasupra capului, sa le lasi libere de-a lungul trunchiului sau sa le apesi pe solduri.
Aceste posturi ii vor permite medicului sa observe diferentele in marime sau forma intre cei doi sani.
Medicul va verifica textura pielii sanilor, daca exista vreo roseata, adancitura sau alt semn anormal. Mameloanele vor fi examinate pentru a se verifica daca se scurge lichid atunci cand sunt comprimate usor.
Daca a identificat vreun nodul, medicul va nota marimea, forma si textura acestuia. De asemenea, va verifica daca nodulul se misca cu usurinta. Un nodul de consistenta tare, avand o forma ciudata si care este atasat ferm in interiorul sanului are un risc mai mare sa fie cancer. Totusi, orice nodul descoperit va trebui examinat ulterior cu ajutorul investigatiilor de diagnostic (ecografia mamara sau mamografia).
Video - Colposcopia este investigatia imagistica de inspectie a vulvei, vaginului si a colului uterin;
Se realizeaza cu ajutorul colposcopului: un microscop stereoscopic binocular cu lumina puternic focalizata, prevazut cu o minicamera cu ajutorul careia sunt inregistrate imaginile.
Este nedureroasa, dar poate fi resimtit un disconfort trecator.
Neinvaziva, neiradianta si nu necesita anestezie sau spitalizare.