Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Da jos celulita inestetica si recapata-ti silueta super-slim! Alege pachet remodelare corporala cu 18 sau 35 de proceduri si spune pa-pa colaceilor de grasime si bun venit coapselor ferme si abdomenului plat!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
98 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 30
Valabil încă: expirat

Descriere

Liposuctia virtuala, cum mai este cunosculta CAVITATIA, inlatura cu succes tesutul adipos si celulita, permitand o slabire eficienta si localizata!  Are rezultate similare cu o interventie chirurgicala, dar marele avantaj este ca este NONINVAZIVA! Cum functioneza? Undele acustice de mare intensitate si frecventa joasa creaza intre celule un efect de vid, ce in final duce la spargerea celulelor adipoase.
Vacuumul, util in remodelare corporala, utilizeaza forta de suctiune din interiorul ventuzelor aplicate pe zona de tratament. Practic vacuumul realizeaza un masaj in profunzimea pielii dislocand grasimile si eliminandu-le prin drenajul limfatic. Confera fermitate si catifelare pielii prin exfolierea delicata realizata si elimina celulita.
Presodrenajul stimuleaza circularia sangvina si limfatica si intensifica metabolismul celular, astfel ca reziduurile rezultate din distrugerea celulelor adipoase cu terapiile mai sus mentionate si toxinele sunt rapid eliminate din organism.