Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Recontureaza silueta si elimina total celulita indiferent de stadiul acesteia cu 20 de terapii cu rezultate exceptionale! Combina masajul transdermic cu DERMOCELL cu Radiofrecventa, Cavitatia si Drenajul Limfatic si garantat topesti cm in plus, scapi de colacei si aripioare si redat fermitatea pielii!

419 Lei
În loc de 1.430,00 Lei
Site:
Discount: 71%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 18
Valabil încă: 37 de ore

Descriere

Dermocell - Masaj transdermic
DermoCell foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue ce stimuleaza microcirculatia la nivelul tesuturilor dermei, imbunatateste limfodrenajul, ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor, toxinelor si grasimilor acumulate in exces, stimuleaza sistemul de irigare arteriale realizand o lipoliza in adancime a straturilor grasoase.
Rezultatele exceptionale se datoreaza actiunii celor doua elemente principale ale DermoCell: sistemul de vacuum si capatul de tratament (key modulul) care maseaza tesutul in profunzime. Capatul de tratament are doua role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Miscarea rolelor produce un masaj anticelulitic intens si profund prin framantarea tesutului subcutanat, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. Astfel, se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
DermoCell trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV- cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.
Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.
BENEFICII
elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
accelereaza procesul de ardere a grasimilor
elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
imbunatateste elasticitatea epidermei
atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
reda fermitatea si tonicitatea pielii (lifting facial)
O sedinta de masaj transdermic dureaza 20-30 minute. Rezultatele optime se obtin cu 2-3 tratamente pe saptamana dar, primele rezultate obiective incep sa se vada dupa 5-8 sedinte.
Masajul transdermic este o procedura total neinvaziva, iar in timpul tratamentului se foloseste un costum special care elimina riscul spargerii vaselor capilare si producerii de vanatai. Pe langa rolul de protectie, costumul Dermocell faciliteaza manevrarea capatului de tratament pe suprafetele tratate.
CONTRAINDICATII

Tratamentul cu DermoCell nu este recomandat persoanelor care sufera de: hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, medicamente anticoagulante, sau celor care au proteze metalice.
Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Drenajul limfatic - este un masaj special, care ajuta la eliminarea lichidelor in exces, a toxinelor,  pe care limfa le aduna si purifica, odata cu traversarea ganglionilor, inainte de a intra in circuitul sangvin.
Masajul favorizeaza, de asemenea, acumularea in capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente in tesuturi si celule, elimina staza limfatica, stimuleaza globulele albe (limfocite) care sunt esentiale pentru apararea organismului impotriva imbolnavirii.
Aparatul profesional B100, un performant analizator corporal, computerizat, ce indica:
excesul de grasime din organism,
excesul de apa din organism, necesar caloric zilnic (calculat in functie si de necesarul de calorii pentru efectuarea activitatilor zilnice, tinandu-se cont de tipul de activitate fizica efectuat: lejer, mediu, intens),
masa celulara (reprezinta raportul dintre masa musculara si apa totala, necesar pentru a afla daca exista sau nu carente musculare),
apa totala (intracelulara si extracelulara),
masa musculara,
masa grasa.
Analizorul corporal B100 actioneaza pe baza de Bio Impedanta Electrica (BIA), calculand minutios si cu precizie raporturile intre masa grasa, masa musculara si masa de lichide din organism. Practic rezistenta la curentul special care traverseaza corpul este cea care ofera informatiile care vor ajuta in stabilirea unui tratament de remodelare corporala corect.
Pentru un plus de precizie in analiza corporala, analizorul B100 ofera si posibilitatea masurarii pliurilor. Plicometria ofera informatii despre masa grasa corporala si o imagine totala mai completa asupra masei totale corporale.
Rezultatele analizei corporale vor releva elementele ce pot fi imbunatatite si astfel va putem oferi sugestii adaptate situatiei curente a dumneavoastra astfel incat sa puteti selecta cel mai potrivit program de remodelare adaptat organismului dumneavoastra. Analiza corporala dureaza maxim 5 minute, informatiile fiind imprimate pe un buletin de analiza.