Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ce isi doresc femeile? LIFTING facial si REMODELAREA siluetei la super-pret! Beneficiaza acum de 4 sedinte de Radiofrecventa faciala si 4 sedinte de lifting prin Electrostimulare si completeaza rasfatul cu 12 proceduri anti-celulita: impachetari la tunel cu IR, Electrostimulare corporala si Cavitatie!

339 Lei
În loc de 980,00 Lei
Site:
Discount: 65%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 21 de ore

Descriere

Radiofrecventa faciala netezeste si uniformizeaza ridurile, intinereste tenul prin cresterea productiei de colagen endogen. Termoterapia generata de radiofrecventa imbunatateste textura si aspectul general al tenului de la prima sedinta.
Electrostimularea este o terapie ce completeaza de minune tratamentul cu Dermcell grabind tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Cavitatia (Liposuctia Virtuala) reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Procedura presupune spargerea membranei celulare cu ajutorul ultrasunetelor de joasa frecventa ce produc microvibratii, fiind o metoda 100% non-invaziva si nedureroasa!
Impachetarile la termocuverta ajuta la reducerea considerabila a greutatii corporale, elimina celulita,  grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic obtinandu-se o piele uniforma.