Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Super Hair Removal, for real! 6 sedinte Epilare Definitiva SHR pentru zone mici fata (mustata, barbie sau perciuni). Aparatul ultra-performant cu flash continuu te scapa pentru totdeauna de parul inestetic, fara durere si iritatii!

99 Lei
În loc de 294,00 Lei
Site:
Discount: 66%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 23 de ore

Descriere

 Laserul SHR (Super Hair Removal) acumulează experiența din tehnologia IPL, două sisteme într-un sistem cu cea mai mare eficacitate la ora actuală. Cu această metodă revoluționară se îndepărtează atât părul subțire, cât și deschis la culoare (gri). Cu acest sistem nu se mai ține cont de “bronzarea pielii”, se poate aplica oricând, clienta/clientul hotărăște când începe epilarea, că este vara-soare sau iarnă, în orice anotimp se poate practica epilarea SHR.
Pentru obţinerea efectului dorit, sunt necesare mai multe sedinţe efectuate la interval cuprins intre 4-6 săptămâni. Ţinând cont de variabilitatea individuală, nu se poate aprecia cu exactitate timpul necesar până la obţinerea efectului dorit, rezultatele tranzitorii nereprezentând o garanţie a efectului definitiv al tratamentului prin laser SHR.
PROCEDURA
Părul se rade cu o zi înainte de epilare, iar după epilarea definitivă în următoarele zile, săptămâni cad bulbi de păr distrofiat, care nu se mai refac niciodată. Numai părul care se află în fază de creștere poate fi cu succes epilat. Este indicat să nu se epileze cu ceară în ultimele 3 săptămâni.
 
POST-PROCEDURADatorită tehnologiei eficiente de răcire și a modului de lucru în mișcare, cu eficientizarea transmisiei energiei strict la nivelul dermului și protecția maximală a epidermului, reacțiile post procedură și apariția de arsură/vezicule, cruste sau riscul de hiperpigmentare sunt minimizate aprope spre dispariția acestora, rarele situații de reacții adverse sunt apărute în contextul nerespecării indicațiilor și a ignorării contextului medical al pacientului.