Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sejur la Sinaia la Hotel International 4*, cotat excelent, cu PISCINA si Spa! Cazare 1-7 nopti in camera DUBLA STANDARD, pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus si acces Spa: piscina, piscina cu apa sarata, jacuzzi, sauna umeda si uscata! Copii pana in 10 ani cazare gratuita! Oferta valabila pana pe 22 dec. 2019

511 Lei
În loc de 715,00 Lei
Site:
Discount: 29%
Oraș: National
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Pentru acest hotel nu sunt camere alocate. Inainte de a cumpara, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea.
Puteti plasa o comanda (alegeti ca modalitate de plata: transfer bancar/ depunere numerar la ATM sau casieriile Garanti Bank/ plata ramburs), insa nu achitati pana nu se verifica disponibilitatea.
Pentru disponibilitate sau personalizare pachet (numar mai mare de nopti, mai multe persoane, etc.) scrie-ne pe e-mail, pe chat sau contacteaza-ne telefonic (0317828583/ 0317828585) precizand perioada dorita, nr de camere, nr de persoane (adulti respectiv copii).
La cerere oferim tarife si pentru alte tipuri de camere (Camera dubla in regim single, Junior Suite, Executive Junior Suite sau One Bedroom Suite).