Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

MEZOTERAPIE FACIALA conventionala cu injectare cocktail Hydro Deluxe 2,5 ml, marca Neauvia! Efect de lifting instant, rezultate de durata cu procedura sigura efectuata de medic specialist chirurgie plastica, estetica si reconstructiva

450 Lei
În loc de 690,00 Lei
Site:
Discount: 35%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 31 de ore

Descriere

Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea, devine mai subtire si uscata, riduri fine apar la suprafata ei. deoarece nivelul normal al acidului hialuronic, (element estential pentru hidratare, elesticitate si tonus) scade. Cremele aplicate local pot sa hidrateze temporar straturile superficiale ale pielii insa nu pot mentine o hidratare profunda.
Mezoterapia este o metoda terapeutica din chirurgia estetica ce  implica injectarea de cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici in piele, tesut subcutanat si grasime. Are beneficii in eliminarea celulitei, tratamentul vergeturilor, alopeciei si multiple , are efecte antiageing  la nivelul pielii fetei , gat , decolteu, maini dar si alte zone ale corpului.
Tratamentul este ambulator, nu necesita internare, conduit si protocolul de tratament stabilindu-se la fiecare caz in parte , in cadrul unei consultatii, dupa un examen local.