Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Adio celulita si vergeturi! Topeste cm in plus si reda fermitatea pielii cu ajutorul masajului vibrational, electrostimularii Fast Slim si impachetarilor! Combina cu Presoterapie si rezultatele sunt garantate!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
129 Lei
În loc de 335,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 61%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Vibromatique este un aparat de vibromasaj excelent pentru tratamente anticelulitice. Acest aparat aplica automat miscari oscilatorii, ritmice cu presiuni intermitente. Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra structurii musculare si a tesuturilor moi ale corpului. Mai exact tehnici de constrangere, de leganare, frictionare, framantare, presare-produse prin intermediul vibratiilor emise.
Beneficii si rezultate
stimularea si refacerea proprietatilor functionale ale tesuturilor,
accelerarea procesului de detoxifiere
cresterea nivelului de endorfina
combaterea oboselii prin cresterea aportului sanguin bogat oxigenat si incarcat cu substante energetice
stimularea cresterii vitalitatii celulare
prin comprimarea vaselor profunde sangvine si limfatice se activeaza circulatia, se imbunatatesc schimburile nutritive
inlaturarea depresiilor
inlaturarea oboselii mentale si fizice
elimina celulita si sparge nodulii celulitici permitand eliminarea lor prin drenaj limfactic
defibrozeaza tesuturile
Electrostimularea Fast Slim este un fitness foarte intens. Musculatura este tonifiata cu ajutorul curentului electric de slaba tensiune ce produce un efect similar asupra muschilor precum exercitiile fizic. Rezultatele sunt  tonifierea siluetei, arderea grasimilor si eliminarea toxinelor.
Presoterapia este un tratament corporal complementar terapiilor din pachet. Prin drenaj se accelereaza microcirculatia si eliminarea reziduurilor nocive, toxinelor si deseurilor metabolice din organism ajutand foarte mult la detoxifierea organsimului.
Impachetarile la cald, la tunel cu raze infrarosii, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Impachetarea la rece produce o reactie interna care actioneaza asupra metabolismului celulelor adipoase accelerand arderea grasimilor, imbunatateste circulatia sangvina si are un efect decontractant, relaxand musculatura, elimina surplusul de apa retinut in corp. Sunt ideale pentru slabit, combaterea celulilei si vergeturilor.