Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Celulita? Colacei? Descopera cum tratezi zonele problema! SLABESTE LOCALIZAT cu Lipolaser si Electrostimulare, 5 sau 10 sedinte! Tratamentul ofera rezultate sigure, vizibile in scurt timp. Celulita este eliminata, pielea redevine neteda si ferma, iar circulatia este imbunatatita!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
300 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 40%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: expirat

Descriere

Lipolaser-ul "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.
Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.